Carmen Matthijs

Advocaat / Vennoot
Erkend bemiddelaar

Vrij kort na mijn start aan de balie (1987) focuste ik mij op de materies gelinkt aan de ondernemerswereld in ruime zin, de bouwsector, huurgeschillen en verkeersinbreuken.

 

Ik leg mij vandaag nog steeds in het bijzonder toe op contractonderhandelingen, begeleiding van overnames, advies en afhandeling van faillissementen en het beslechten en oplossen van geschillen in de aannemings-, huur- en vennootschapssfeer. De nadruk ligt daarbij op maatwerk waarbij de gepaste oplossing wordt gezocht voor uw specifiek probleem. Als erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken heb ik ervaring in en oog voor oplossingen die ook buiten de muren van de rechtbank snel en efficiënt uw zaak duurzaam vooruit helpen.

 

Mijn ervaring en kennis worden erkend door ondernemers en collega’s en leidde tot het co-auteurschap van de Praktische Gids bemiddeling in burgerlijke en handelszaken (2011) en de update Praktische Gids bemiddeling en collaboratieve onderhandeling (2019). Ik word ook regelmatig gevraagd als docent in verband met deze materie.

 

Daarnaast ligt de werking van de balie en het reilen en zeilen van haar leden mij nauw aan het hart en werd ik verkozen tot vicestafhouder van Balie West-Vlaanderen. Ik maak tevens binnen de Orde deel uit van het departement personeel en sociale voorzieningen en ben lid van de Algemene Vergadering en de ADR commissie bij de Orde van Vlaamse Balies.

 

Gedreven, oplossingsgericht en kordaat lopen als een rode draad door al deze activiteiten en zet ik ook graag in in het belang van uw probleem.

Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×